Wat kost het?

De kosten
De kosten voor MijnStrippenkaart zijn afhankelijk van het aantal gebruikers dat is aangemeld bij MijnStrippenkaart. Uw bedrijf heeft standaard een administrator; die wordt niet meegeteld als gebruiker. Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Aantal gebruikers Prijs per maand
0-10 gebruikers €   7,50
11-20 gebruikers € 15,00
21-50 gebruikers € 30,00
51-100 gebruikers € 50,00

Denkt u dat u veel gebruik gaat maken van MijnStrippenkaart, of wilt u zelf functionaliteiten kunnen toevoegen aan het programma? Dan kunt u de software tool ook eenmalig aanschaffen. U mag dan de tool binnen uw eigen bedrijf gebruiken en bewerken. Het is niet toegestaan de code deels of in zijn geheel door te verkopen.De kosten voor de eenmalige aanschaf zijn € 2000,-

Betaling
De kosten voor het gebruik van het MijnStrippenkaart pakket worden per half jaar vooruit gefactureerd. Voor bijvoorbeeld het MijnStrippenkaart pakket voor maximaal 10 gebruikers betaalt u dus € 45,- per half jaar vooruit. U kunt ook kiezen voor betaling via een maandelijkse incasso. Als u in een half jaar meer gebruikers wilt aanmelden dan u had verwacht kunt u uw pakket direct upgraden naar een pakket voor meer gebruikers. U ontvangt dan een factuur voor de meerkosten van het nieuwe pakket, voor de overige maanden van het half jaar dat al betaald is.