Wat is MijnStrippenkaart?

MijnStrippenkaart is een softwaretool om de strippenkaarten van uw klanten online overzichtelijk te beheren en uw klanten een overzicht te bieden in de werkzaamheden die u als bedrijf uitvoert.

Het strippenkaartsysteem
Steeds meer bedrijven voeren de Strippenkaart of Urenkaart in. Dit houdt simpel gezegd in dat een klant vooraf een bepaald aantal Strippen of Uren inkoopt. Als de inzet van uw bedrijf gewenst is, dan kan dit snel worden uitgevoerd zonder dat op dat moment onderhandeld hoeft te worden over de financiën.

De voordelen van gebruik van de Strippenkaart zijn voor u: Download hier een stappenplan voor het invoeren van het strippenkaartsysteem.

MijnStrippenkaart
Wilt u uw klanten een overzicht bieden van de werkzaamheden die zijn uitgevoerd? En wilt u de strippenkaarten van uw klanten overzichtelijk beheren? Dat kan met MijnStrippenkaart!

Met MijnStrippenkaart kunnen klanten: In de toekomst kunnen wij hier, als daar vraag naar is, functionaliteiten aan toevoegen zoals het online aanvragen van nieuwe strippenkaarten en het online betalen van strippenkaarten. Verder kunnen we mogelijkheden inbouwen zoals het aanmelden voor een e-mailnotificatie bij nieuwe activiteiten op de strippenkaart.

Met MijnStrippenkaart kunt u: